VISSPECIAALZAAK DE ZEEVRUCHTEN

VISSPECIAALZAAK DE ZEEVRUCHTEN Verse vis, vers thuisbezorgd!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 721 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visspeciaalzaak De Zeevruchten. Meer weten? Ontdek meer

15 mrt 2022 om 16:37 Prima. Alles goed.
21 dec 2021 om 15:59 Bij tijdige aankomst op afhaaltijd moest de vis nog uit de vitrine gehaald worden om vervolgens nog gebakken te worden. Ging vervolgens pas 20 minuten later de zaak uit. Had fijn geweest als de bestelling gewoon op tijd klaar stond.
8 nov 2021 om 18:57 Heerlijk! Zelfs extra sausjes gekregen. Echt gesmuld.
14 okt 2021 om 12:17 ik heb het bestelde eten afgehaald. exact op tijd, bij aankomst was men aan het inpakken, was de bestelling gereed. Prijs/kwaliteit is meer dan voldoende en De Zeevruchten is een aan te bevelen vishandel.
7 sep 2021 om 22:45 Heerlijke gebakken garnalen!
17 feb 2021 om 12:39 Jammer dat je enkel alleen kan afhalen. Had het liever bezorgd willen hebben, kan niet terwijl ik er nog geen 2 minuten vanaf woon.
19 nov 2020 om 21:39 Te vreden
18 nov 2020 om 19:11 Lekker en snel
18 nov 2020 om 19:02 Bezorging duurde lang. Eten was lekker.
14 nov 2020 om 21:00 Eten was lekker, bezorging was een half uur te laat helaas.
12 nov 2020 om 18:39 Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten Vriendelijke bezorging
12 nov 2020 om 6:57 Wil je lekker vis eten bestel dan hier je vis want lekkerder kan je het niet krijgen TOP